14 Behandeling

Wij zijn bevoegd en opgeleid om behandelingen te geven voor 14 werken, waaronder chiropractor, arts, massagetherapeut, aerobicsinstructeur, fysiotherapeut en radioloog. Ieder van ons zal een andere benadering hebben ten opzichte van de behandelingsmethode voor osteopathie. De hoofdzaak van onze behandeling is het toepassen van preventie in plaats van genezing. Wij vermijden het gebruik van geneesmiddelen en andere interventies waar mogelijk.

Een osteopaat zal zich concentreren op de gewrichtszones en zich concentreren op de zachte weefsels in het lichaam. In onze behandelingsmethode gebruiken we niet-medicamenteuze methode en de behandelingen zullen voornamelijk bestaan uit stretching en massage. Een massage helpt om de bloedstroom te verhogen en helpt ook om het lichaam te verlossen van onnodige belasting. Waar nodig maken we ook gebruik van manuele therapie zoals het drukken op het lichaam en het bewegen van de gewrichten.

Osteopathische behandelingsmethode is de beste behandeling voor rug- en nekpijn, spierpijn en verschillende soorten pijnen. Het helpt om de oorzaak van de pijn weg te nemen en de progressie van de pijn te stoppen. Wanneer de oorzaak van de pijn zich in de wervelkolom bevindt, spreekt men van spinale manipulatie behandeling.

Om doeltreffende resultaten te bereiken, is het zeer belangrijk om de routine van pijnbestrijding en fysiotherapie te volgen. Deze osteopathie behandeling is zeer nuttig voor de behandeling van pijn in de heupen, knieën, enkels en schouders. Het is gunstig voor aandoeningen zoals een hernia en ischias. Andere delen van het lichaam kunnen ook baat hebben bij deze behandeling. Onze behandeling helpt de pijn in kwalitatief verschillende delen van het lichaam te verminderen. Het helpt ook om de functie van het lichaam te verbeteren en de hoeveelheid stress op het lichaam te verminderen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in osteopathie kunnen voor een osteopathische behandeling terecht bij een plaatselijke kliniek of bij een bekende de extraumatoloog. Voor de veiligheid en om saaiheid te voorkomen, vooral wanneer er meerdere patiënten in de behandelkamer zijn, hanteren wij het beleid om de patiënten te informeren over de duur van de behandeling voordat de behandeling wordt gestart. De osteopaat die helpt bij het proces is een deskundig en gekwalificeerd persoon die de patiënten stap voor stap door het proces kan leiden.

Osteopaten zijn zeer betrokken bij het behandelingsproces en zullen uitleggen wat er precies bij komt kijken en zullen het belang van elke stap tijdens het proces uitleggen. Het is de verantwoordelijkheid van elke patiënt om de gedetailleerde instructies op te volgen die tijdens elke sessie worden gegeven. Zich onthouden van handelingen die zichzelf schade kunnen toebrengen is de Emergente handeling in de behandeling.

Meer lezen:

Osteopathie voor baby’s