Gewichtsverlies plan

Diëten kan voor veel mensen in veel gevallen een lastige zaak zijn. Maar met behulp van dit 3Care Weight Loss Plan behaalt u gegarandeerd de resultaten die u wenst. Volgens de chirurg is het mogelijk om de eerste week tussen de vijf en tien kilo af te vallen, en daarna elke week ongeveer een kilo.

Elk van de vijf stappen gewichtsverlies plan wordt ondersteund door een vijfenzestig dagen plan maag-darm regime dat is calorieën en porties gecontroleerd. Het plan voorziet in voedselopties die 1.000 calorieën per dag geven met voedselcombinaties die een evenwicht bieden tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Het plan van 1.000 calorieën per dag kan worden aangepast aan het metabolisme van een patiënt. Dit zorgt voor sneller en effectiever gewichtsverlies. De tweede stap van het afslankplan omvat drie workouts van vijfenveertig minuten per week gedurende twaalf weken. De trainingen bestaan afwisselend uit cardio- en krachttraining. De derde stap bestaat uit motivatie- en zelfliefdeoefeningen die helpen negatieve attitudes te veranderen. De laatste stap van wat je noemt een gewichtsverlies plan omvat een levenslange strategie voor gewichtsbeheersing dat verder gaat dan je een jaar.

Als u tussen de tien en twintig kilo wilt afvallen, moet u het zogenaamde plan van 1250 calorieën per dag volgen. De andere plannen staan tot 1.2500 calorieën per dag toe, maar het gezondheidsrisico is hoger omdat uw lichaam voedingsstoffen zoals calcium wordt ontnomen. Maar het 1250 calorieën per dag plan wordt ondersteund door medische studies. Hoe specifiek is dit Dieetplan? Het begint met een vetarm, koolhydraatrijk en vezelrijk dieetplan dat gezond is en gemakkelijk door het individu kan worden gevolgd. De volgende stap is het persoonlijke bewegingsplan. Dit wordt gedaan door een strikt schema te volgen. (Train van maandag tot vrijdag gedurende 40 minuten; en flexibel op zondag) Het programma is ontworpen om uw basaal metabolisme te verhogen en hormonen te produceren die efficiënt vet verbranden – zonder stress en zonder opoffering.

In totaal zal dit drie stappenplan u helpen tussen de 8 en 16 kilo af te vallen. Dat is een mooi doel! Deze resultaten zijn typisch en worden binnen zes maanden na het volgen van het dieet gerapporteerd. Nadat u het programma heeft voltooid, wordt u gereinigd van vetten, gifstoffen en bacteriën. Bovendien verdwijnt de gewichtstoename na het dieet meestal omdat u centimeters in uw taille hebt verloren.

Het bereiken van deze resultaten kan u helpen gewichtsproblemen te overwinnen. Het dieet is gemaakt voor personen die een paar kilo moeten afvallen. Voor hulp kunt u bij Orthomoleculair therapeut Rotterdam terecht.

Meer lezen:

Gewichtsbeheersing