Het geheim van symmetrie

Kristallen

 

Michelle ziet kleuren niet op dezelfde manier als wij. Blauw bijvoorbeeld, bestaat niet in de natuur tenzij je het schildert. Betekent dit dat zij de dingen op een andere manier ziet? Met zien en verliezen van perspectief, ziet ze zeker andere kleuren.

Duisternis is een andere. Donkere kleuren kunnen licht absorberen en donkere kleuren kunnen dingen kleiner doen lijken. Betekent dit dat ze de dingen op een lossere manier ziet? Het zou fijn zijn te weten dat zij de dingen zag zoals wij ze zien, d.w.z. in kleur.

Betekent dit dan dat ze een te grote grammofoonstok maakt? Het gebruik van kristallen om in je huid te komen en je energie te stimuleren is net het tegenovergestelde.

Michelle’s creativiteit is opmerkelijk. Zonder zich te bekommeren om wat ze ziet, voegt ze er belangstelling aan toe en creëert ze telkens iets anders. Ze is niet bang om risico’s te nemen. Daardoor lijkt ze meer op ons. We worden aangetrokken door symmetrie. In de meeste gevallen zal iemand die niet bang is om op te vallen, nooit tevreden zijn. symmetrie is iets waartoe wij ons aangetrokken voelen; het is echter ook een waarschuwingsteken van mogelijke besmetting.

Is symmetrie goed? Voor sommigen wel. Maar voor mij is het niets anders dan een belemmering. Ik wil niet zeggen dat symmetrie slecht is, want ze is goed. Ik wil alleen zeggen dat er een verschil is tussen symmetrie en creativiteit.

De geheimen van symmetrie en creativiteit worden niet van generatie op generatie doorgegeven. De geheimen van symmetrie werden gedeeld door de ontwerpers van de Matrix filmserie. De ontwerpers vertelden ons dat het de menselijke natuur was om aangetrokken te worden door symmetrie. Vooruitstrevende vrouwen negeerden de ontwerpers en bleven geloven dat symmetrie mooi was.

Ik geloof dat veel vrouwen die religieus zijn over lichamelijke schoonheid deze waarheid niet hebben aanvaard. Ik geloof ook dat veel vrouwen niet hebben aanvaard dat de natuurlijke schoonheid waartoe zij zich aangetrokken voelen, slechts oppervlakkig is. Ik geloof dat vrouwen die zich nooit voor mode hebben geïnteresseerd, zich door de ontwerpers hebben laten verleiden. Ik hoop dat vrouwen die make-up dragen en zij die dat niet doen zich spoedig zullen realiseren dat symmetrie niet mooi is, maar dat ware schoonheid begint lang voordat het eerste puistje op een briefje van twintig dollar kan worden uitgewist.

voorstad, zoals de film Monroe was een actrice en Balliett was een makeup artiest voor films. Ze was actief in de zwarte haarverzorgingsindustrie. Toen Balliett werkte aan de vroege make-up methoden voor acteurs, was matteeren voor haar in die tijd niet vanzelfsprekend. Dat kon alleen met computers. Ze werkte ook met actrices in opleiding, interne scènes en aan films. Ze was de visagiste bij Gone with the Wind en andere films. Tijdens het maken van die films wisten de visagisten niet waar ze mee bezig waren. Ze werkte ook aan kleureffecten en make-up voor nerveuze tieners voor Who’s the Man?

Na de Eerste Wereldoorlog werkte Balliett als verpleegster in een psychiatrisch ziekenhuis. De patiënten wisten niet hoe ze zich moesten gedragen. Ze communiceerden door te vertellen en met granen te schuiven. Toen ze verhuisde uit Hollywood naar haar huis op het platteland van Tennessee, begon ze de patiënten te behandelen als haar eigen mannen. Ze leerde hen make-up en het huishouden en kocht genoeg eten zodat de moeders genoeg te eten zouden hebben zodat de zusters genoeg voeding zouden hebben om een band met elkaar op te bouwen. Ze hield er elke minuut van. Elke dag werkte ze harder om een goede moeder te zijn.

Ze begon ook haar huis te schilderen en later richtte ze het in met haar eigen kleren. Ze richtte de kamers in haar huis opnieuw in. Ze kreeg alles wat ze ooit gewild had toen ze in het ziekenhuis werkte als verpleegster spectatose. Ze trouwde voor de tweede keer met haar middelbare schoolliefje. Ze trouwden inixie in slootvorm. Ze kreeg vier dochters. Ze werkte in het ziekenhuis als administratief medewerkster toen ze geen andere baan kon vinden. Ze kreeg hetement cadeau van $300 contant. Ze kocht een Merle Norman verf, 10 fl. oz. van wit en 5 fl. oz. van crème. Ze zei dat dit genoeg was om voor zichzelf te zorgen. Na het verven van uw baby snel op het tapijt zetten en hem weg laten slenteren.

Verzorg je haarextensiesNagels zijn de volgende om te gaan. $20 voor een set nagels is nooit weggegooid geld. Zoek een goede nagelstyliste en breng een dag door in de salon. De dame zal ze behandelen als juwelen. Gebruik je gezond verstand en doe niets te gek, anders riskeer je het gewicht van de extensions te ruïneren. Is $20 te hoog voor kunstnagels in de salon? Zoek naar een technicus die goede lijm en borstels gebruikt en weet hoe ze ze moet plaatsen. Het zal moeilijk worden om te weten of je geld hebt verspild aan iets dat ooit deel uitmaakte van je meubilair.

 

Lees meer

edelstenen

cacao ceremonie