Hoe een goede pasvorm te krijgen

De lunchtijd in Eindhoven is druk. We zijn een klein familiebedrijf. De meeste van onze klanten komen direct vanuit hun huis naar het werk. We hebben een klein pandje van één verdieping aan de Via Laage, dat direct tegenover ons kantoor ligt. Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping. Je kunt bij het kantoor komen door naar het einde van het gebouw te lopen, om de parkeerplaats heen en weer terug. Dat zijn ongeveer 250 stappen, dat kost ongeveer een half uur. Dan tijdens de lunch, kom je direct naar onze winkel. Die bevindt zich op de tweede verdieping, slechts een paar verdiepingen hoger dan de begane grond. In deze winkel is ook een apres SOme restaurant. Dit restaurant biedt u een plek om te eten die ontspannend is, maar waar u niet veel calorieën binnenkrijgt. In feite is het eten hier gezond en voedzaam, met enkele keuzes die u onmiddellijk zouden vullen. Op het menu staan schotels voor bij de thee, havermout, soep, gerookte zalm en een verscheidenheid aan vers bereide schotels, op bestelling gemaakt, waardoor u gegarandeerd gezond bezig bent. U kunt ook een afhaalservice boeken. Deze menu’s maken deel uit van onze “Personal Training  Schijndel ” pakketten.

Eindhoel is een mooie kleine gemeenschap. Het heeft iets geïsoleerds, maar dat is het niet echt. Op een van de ongebruikte benzinestations is een buurtwinkel. Je kunt er snacks, fruit en bessen, broodjes en meer krijgen. Bovendien ben je maar een mijl of twee verwijderd van de dichtstbijzijnde stad, en je kunt er met de fiets heen. Het is ongeveer een half uur lopen. Heeft u geen fiets? Er is een fietsenstalling bij de kwalificeert, even uitrusten en een fiets pakken. Als je eenmaal op de fiets zit, is het een makkie. Het is de beste manier om te bewegen en het is fantastisch voor je lichaam om een goede workout te krijgen.

Dr. ArnRogh trucs, of liever, het gebrek aan trucs in deze kleine gemeenschap. Er zijn geen ab rollers of push-ups in Eindho Lung. Vroeger waren dat misschien goede ideeën, maar nu zijn ze overbodig. Wat je moet doen is op de grond gaan liggen en herhalingen van Ab Crunches doen, wel twintig stuks en zo hard als je kunt met een gewicht. Doe dan hetzelfde opnieuw als een cardio vasculaire oefening en probeer meer herhalingen te doen. Blijf dit doen tot je twintig rekken hebt voor een totaal van tien minuten. Met een snelle wandeling of een fietstocht van een uur kan de Eindhoelse klaar zijn en blij zijn te weten dat hij of zij niet de hele weg bergop hoeft te rennen. Ter herinnering, je wordt verondersteld een kamer te houden die niet te koud is voor je hinde om in te leven. Dat is het enige dat echt veranderd is. Nog een laatste ding. Ik laat u achter met een laatste gedachte. Het laatste wat u wilt weten is wat de mensen in Eindhoel eten. Als u bieren wilt, ga dan voor de ongefilterde bieren. Ze zijn niet gefilterd of gevuld met suikerwater, blijf bij me, de actieplannen zijn eenvoudig en de mensen zijn slim. Nu ik weg ben, is het aan u om het fitnessniveau te bereiken dat u wenst.

Meer lezen:

Afvallen Eindhoven

Personal trainer Veghel