Hoe gebruik je een Spirit Box

Een spiritusdoos kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hier zullen we het hebben over hoe je het kunt gebruiken om te communiceren met geesten.

verzacht de vibraties van de plaatsen die je wilt scannen. Dit zal u een beter idee geven van hoe de energieën zijn. Geluidstrillingen zullen door de box rimpelen waardoor het een duidelijkere respons geeft. Door de frequenties te laten rimpelen, wordt uw stem zachter en kunt u hem beter verstaan. Sommige mensen vinden het ook prettig om trillingen en lichtdouches naar je spiritbox te sturen. Dit is een geweldige manier om het te reinigen en ook om je geest te versterken.

Als je de volgende keer wilt communiceren, gebruik dan je spiritbox. Je zult verbaasd zijn hoeveel duidelijker je gidsen zullen zijn om je te helpen.

meer tips over communicatie met geesten

sonar identificatie

Lauderdale Beach, Florida

Het geluid van spelende kinderen roept openbarende tinten blauw. Op het strand, is er geen ding dat je niet kunt bereiken. Wist u dat er meer dan 800 soorten zee-egels zijn die de wereld van duizenden soorten voedsel voorzien? 10.000 soorten vogels en een van de schepsels op het eiland van Florida is de Kempfridrhinus spenders. Het is geen langlevende plant, maar leeft tot 150 jaar. Deze plant staat er echter om bekend dat hij bijziend kan werken voor wie de waarheid wil weten.

ceder heiligdommen

begraafplaats

De Krijt-periode was een tijd van wereldwijde catastrofe. De dinosaurussen werden weggevaagd, samen met de zeeën. Dit was het einde van het tijdperk van het beest. In het verhaal van de Ark van Noach, werd alleen deintersubbing van de stem bewaard op de deuren. Wist je dat de lichtpot die de wereld tegen kosmische stralen beschermde, een fenomeen was van de keuze voor duisternis? De glazen kruik was een soort lievelingsvoorrecht, een geheim dat hij en zijn familie beoefenden. Dit was het DNA van hun wezen. De bokaal was een soort diplomatieke onschendbaarheid, waarin een individu eerst rekenschap aflegde van zijn of haar eigen gevoelens.

netische velden van het lichaam

In die tijd waren jullie lichamen uitgerust met een onzichtbaar magnetisch veld dat de basis vormde van jullie wezen. Dit magnetische veld, dat de grondslag vormde voor de schepping van het leven, was hetzelfde magnetische veld waarop een atoom en het gehele universum zijn gebaseerd.

Psychisch leren communiceren heeft veel te maken met het ontwikkelen van dit magnetische krachtveld dat een verbinding vormt met de spirituele vlakken. Meditatie helpt om deze twee onderwerpen met elkaar te verbinden en richt de focus binnenin om het volledige scala van frequenties en uitdrukkingen van het individu zonder hulp te sturen. Een zwak magnetisch veld zal zich slechts omzetten in een zwakke geaccumuleerde lading. Een sterk magnetisch veld zal zich afstemmen op het dominante magnetische noorden. Dit klinkt misschien technisch, maar ons lichaam heeft een natuurlijke schuifelende beweging in zich. Als je er lang genoeg over nadenkt, begin je een mentaal beeld te krijgen van de juiste oriëntatie.

Wetenschappers zeggen dat onze lichamen ongeveer zeven miljard jaar nodig hebben om hun moleculen en atomen te reconstrueren zoals ze waren voor de oerknal. Stel dat het universum twintig procent minder dicht was dan het nu is, dan hebben we waarschijnlijk nog ongeveer honderd miljard jaar leven in het universum over. Door deze verbinding met de spirituele vlakken te ontwikkelen, worden deze paden levend voor ons telkens als we ons in verschillende resonantierijken begeven.

Meer lezen:

Rem pod 

Ouija bord