Hoe u uw hersenen kunt beschermen tegen degeneratieve ziekten?

Healthy Brain Study - Healthy Brainstudy

contactlens? Breng dan eens een bezoek aan oogarts Geldermalsen. de contactlens is speciaal ontworpen om een ​​beter zicht te geven aan mensen met een contactlens die op het oog wordt gedragen; het helpt ook degenen die geen contactlens dragen. Uw oog kan een beetje rood en een beetje krassend zijn, maar dat is normaal.

Wanneer u voor uw consultatie in de kliniek aankomt, zit u eerst in een wachtkamer waar de arts u kort zal vragen naar uw medische geschiedenis en uw huidige oogaandoeningen, daarna ziet u een echte live behandelaar met een uitgebreid oogonderzoek. Je wordt getest met een gel om er zeker van te zijn dat er geen licht doorheen schijnt. Vervolgens wordt een lensimplantaat in uw oog ingebracht. Met het lensimplantaat kan het oog normaal scherpstellen op objecten in de buurt, verziend en ook bijziend. Uw oog kan tranen en jeuken, het kan ook wazig zien veroorzaken, vooral 's nachts, dit kan worden behandeld met antibiotica.

Na het oogonderzoek kunt u doorgaan met een prescreeningprogramma dat wereldwijde en uitgebreide tests omvat die uw immuunsysteem verstoren om er zeker van te zijn dat de lenzenimplantaten geen bijwerkingen veroorzaken. De lensimplantatieprocedure is een relatief veilige procedure, die medische professionals gebruiken om ervoor te zorgen dat rode lenzen geen risico's voor u opleveren. Na uw operatie is het grootste verschil dat u zult merken wanneer u beter kunt zien. Ook heb je de neiging om minder te knipperen als je contactlenzen draagt ​​en heb je niet constant een vermoeid gevoel. Het helpt je ook om 's nachts beter te slapen. Voor de meeste mensen gaat er niets boven het gevoel eindelijk goed voor je ogen te zorgen.

Een van de meest erkende risico's om een ​​echte contactlensdrager te zijn, is het risico op infectie veroorzaakt door micro-organismen die in uw ogen aanwezig kunnen zijn. Gemiddeld zijn er honderdduizenden micro-organismen die aanwezig kunnen zijn in een geïnfecteerd oog en daarom zijn dragers van contactlenzen zeer vatbaar voor infecties.

Een recent onderzoek bij patiënten die werden behandeld met contactlenzen en patiënten zonder contactlenzen had een complicatiepercentage van 30 procent.

In januari 2006 had een groep bezorgde bijeenkomsten een geïmproviseerde bijeenkomst en bespraken de risico's van infectie in lenzen. De onderzoekers besloten een taskforce op te richten om de bron van infecties te onderzoeken.

De groep bestaat uit drie leden: één die zich bezighoudt met de ethiek van contactlenzen, één ervaren contactlensdrager en één contactlensconsument. De taskforce heeft besloten om informatie te verzamelen en feiten te verzamelen over de bron van infecties die aanwezig zijn bij dragers van contactlenzen en om daar antwoorden op te vinden.

Ze kozen ervoor om zichzelf de taskforce voor de gezondheid van contactensalus te noemen. Hun missie is om feiten en informatie te verzamelen over infecties die aanwezig zijn bij dragers van contactlenzen en hier antwoorden op te vinden. Bronnen van infectie-informatie kunnen afkomstig zijn van fabrikanten van contactlenzen, lensfabrikanten, websites van lenzenfabrikanten, Obstruovasolare, National Institute of Neurological Disorders and Stroke, Deutys University, Safecs,oe Insight, Mediaderm, Engage Lens andoscope.

Hun werk kreeg hulp van Dr. Daniel M. Schuman van de afdeling Neurochirurgie, Building twoses Research Building, Neurological Consultants, New York Presbyterian Weill Cornell Medical Center, Greenville, NY. dr. Schuman heeft een Brain Resourceository voor Stroke Retrieval Procedures geïmplementeerd, een softwaretool die gebruikmaakt van de tools en technologie in de Neurologische Virtual Reality-tools om een ​​beter resultaat voor de patiënten te vergemakkelijken.

De quadriple brain Resourceository for Stroke Retrieval Procedures is ontwikkeld bij de CaptureRx-software voor neurologische virtual reality-ontwikkeling. Het programma zal beschikbaar zijn om te downloaden op http://developer.medicdrive.org/exercises/concordance-guide.html.

Hun benadering om de overeenstemming van de hersenactiviteit te evalueren, registreert de intensiteit van signalen, bepaalt wat significant is en hoeveel uitbarstingen van de activiteit luidruchtig zijn en, belangrijker nog, de omvang van de signaalsterkte voor elk van de hersenmetingen. Deze aanpak zal de wetenschappers in staat stellen om de hersenactiviteit op een veel preciezere manier te analyseren en een nauwkeuriger antwoord te geven op de vraag naar hersenstamdegeneratie die verband houdt met een beroerte.

Nu weet je hoe je je hersenen kunt beschermen tegen degeneratieve ziekten.