Homeopathische Geneesmiddelen – Wat zijn ze?

Homeopathische arts

De homeopathische geneesmiddelen worden gemaakt van veel verschillende bronnen. De productieve kruiden zijn biologisch geteelde planten. Hieronder vallen kool, brance, kardemom, karwij, dille, venkel, gal, bitumineus, coneflower, komkommer, fenegriek, garbanzo, jeneverbes, lachgom, ui, oregano, roos, salie, kruidig voedsel, spiritusschors, en waterkers. De meeste hebben een kenmerkende smaak en geur. Waar ze geteeld worden, groeien ze als wijngaarden en worden ze in het voorjaar en de zomer geoogst. Alles is organisch geteeld – wat betekent dat natuurlijke gewassen zijn gebruikt voor hun groei en productie.

Dan zijn er nog3 andere categorieën van homeopathische geneesmiddelen. Specialisten zijn van mening dat de assimileerbare en bewaarbare eigenschappen van de geneeskrachtige planten patent zijn en het beschermen tegen braken, tegen de inwerking van zuren of tegen bacteriën. Wanneer een patiënt ziek is, moet hij naar zijn arts gaan die hem geneesmiddelen voorschrijft. Homeopaten hebben twee tot drie weken nodig om te werken. Hij begint met een voorschrift van een specialist die een iets andere kijk op homeopathie heeft. De hele zaak is gebaseerd op primaire en algemene symptomen, tekens en verschijnselen. De belangrijkste opvatting is dat de hoofdoorzaak als homeopathisch middel wordt beschouwd. De arts houdt rekening met de voorgeschiedenis van de patiënt, de oorzaak van de ziekte, de lichamelijke conditie, en de mening van grote mannen. Wat betreft wat aan de patiënt te geven, volgen de homeopaten een standaardpraktijk, die voor elke patiënt een doeltreffend geneesmiddel voorstelt. Dit betekent dat homeopathie een individueel werk is.

Er zijn eveneens drie categorieën van homeopathie. Een, als de reductie therapie. Dit houdt in dat men zich in de loop van de behandeling een eliminatie van de ziekte voorstelt. De tweede is de anti-inflammatoire behandeling van ziekten. Dat betekent dat ziekten die worden veroorzaakt door de spijsvertering – gas, opgeblazen gevoel, winderigheid, en misselijkheid, worden behandeld. keelkwalen, verstopping van de borst, spijsverteringsproblemen, en slapeloosheid, worden verzorgd. Breed als het veld, zijn er talloze homeopathische middelen voor diverse problemen van fysieke, psychische en emotionele, onder anderen. Dergelijke middelen zijn 100% natuurlijk en verdienen geen kwartje. Het kan onschadelijk en nuttig zijn. Maar het is een aangeleerde remedie, dus moet het niet worden nagevolgd.

De derde en laatste categorie tenslotte is de geloofsgeneeswijze. Deze remedie houdt rekening met het fatalistische aspect van de mens, dat tot de dood leidt. Er zijn tal van bekende stoornissen die een mens kunnen doden. De remedies negeren de bron, maar de belangrijkste remedie wordt beschouwd als effectieve en definitieve genezing. Er zijn veel beroemde verhalen over de beschermer en het enzym. De verhalen kunnen waar zijn of niet. De remedies hebben slechts een legendarische status. Maar, het is de moeite waard om op te merken dat dergelijke remedies nooit een blijvende genezing garanderen. Ze verlichten alleen de symptomen en zijn beter dan andere remedies van dezelfde klasse. Veel van de beroemde remedies zijn Remedy to Eliminate the Dangers and Cure Diseases.

Homeopathie is een nuttige wetenschap. Het is de moeite waard om te bestuderen en te leren, omdat het ook efficiënt is bij de behandeling van verschillende ziekten. Het is de moeite waard om een betrouwbare behandeling te volgen en het is de moeite waard om de immuniteit van zichzelf en anderen te controleren. De studie van alle mogelijke geneeswijzen is belangrijk. Maar het is de moeite waard om diegene te kiezen die het meest geschikt is voor het lichaam en de gezondheidstoestand van een persoon.

Lees meer:
Kinesiologie