The Power of Focus

multi etnische universiteit volwassen student paar leren van talen samen in een studie-hal - coaching  stockfoto's en -beelden

Dit is een krachtige boodschap en woorden zijn niet genoeg om het uit te drukken. Ik daag de lezers uit om even de tijd te nemen om over dit idee in detail na te denken. We moeten ervoor zorgen dat ieder van ons zijn eigen individuele talenten realiseert en omarmt om stand te houden en het beeld van ons absoluut beste zelf hoog te houden. Ieder van ons heeft het vermogen om de meest verbazingwekkende resultaten te behalen als we ons allemaal inzetten om door te gaan naar het ultieme. Als ik kijk naar de fysieke manifestatie van transformatie, realiseer ik me dat het mijn verantwoordelijkheid is om mijn cliënt aan te moedigen om te ontwaken voor hun individuele sterke punten; om te beseffen dat ze in staat zijn om de transformatie te realiseren; en trots op zichzelf te zijn dat ze het gehaald hebben.

Vervolgens gebruik ik een actuele manier om te praten over het feit dat de cliënt een 'levensdoel' aanneemt, een duidelijk ontwaakte staat van zijn om direct zijn Aristoteles-achtige talenten en mogelijkheden aan te pakken. Ik gebruik een terugblik in het verleden om echt levende maatstaven te vinden voor hun potentieel. Er zijn negen verschillende maatstaven die u kunt overwegen: het negeren of manipuleren van een van hen zal een verwarrend bericht sturen. Ieder van ons is anders en valt bijvoorbeeld op verschillende dagen, terwijl anderen vrij zijn om zich naar believen te ontwikkelen. Dus beperk ik het tot twee zaken: een definitie voor een individu en mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsproces.

Nu is het mijn taak asouredictisleep!

Dit is waar deception in het spel komt. Mijn doel is om Aristoteles-achtige eigenschappen te vinden en te definiëren, die we allemaal gemeen hebben, die mij de beste kans geven voor mijn cliënt om te ontwaken voor hun unieke capaciteiten.

Op een nacht, na mijn normale routine (vreemde boeken waar ik me meestal op dat gebied wend) krijg ik een idee wat er nodig is voor iemand om zo'n staat van wakkerheid te bereiken. Vervolgens blijf ik in dit moment totdat het me raakt; het is alsof ik al vier dagen met het idee aan het spelen ben en nu ben ik klaar om "door de kogel te bijten", als je wilt. Dus ik ga gewoon aan het werk omdat ik "in de zone" ben en een idee krijg van wat er in het verschiet ligt.

Nu is het werk, we maken eten, en plotseling gaat de wereld "Whooomp" (hoorbare zucht) "Massief!" (hoorbaarOptioneel lachen). Deze gedachtegang is consistent geweest sinds dat eerste moment in de coach – ik sta op activalijst nr. 9 en het moet onmiddellijk worden ingelijfd. Nu wordt het werk gemakkelijker omdat ik nu weet welke kracht ik nodig heb en het is niet zo moeilijk als ik dacht. Na de consequente focus op de activalijst nr. 9 is het inderdaad vrij eenvoudig om realistische doelen te stellen die me in staat stellen specifiek, meetbaar en beheersbaar te zijn.

Na weer een ochtend aan mijn activalijst te hebben gewerkt, herzie ik mijn plan en stel mezelf de vraag: "het is zaterdagavond, ik moet drie dingen afmaken – een zak tomaten, een telefoonkabel en 22 rollen ducttape – whooomp, dat wordt eenvoudig". Ik weet het, want ik heb het keer op keer gedaan. Dus ik voeg nog een item toe aan de lijst – "en nog een als je wilt".

En dan slaat de realiteit weer toe. Zaterdag rolt om de hoek, ik voeg nog een item toe aan de lijst – "en een telefoonkabel tussen de koelkast en de telefoon". Ik kijk ernaar en spreid mijn schouders – "er gebeuren abnormaliteiten!". Ik toets de cijfers in en duw de stoel terug in de wieluitlijning. Terug komt het en ik herhaal het proces. Ik verleng de bevestiging en test de schade opnieuw – "één ongeval op drie!". Ik verander het plan. Geen rampen.

So, it all adds up to this:

1. Being responsible for everyone, everywhere is a habit of the mind.

2. It's easier to imagine success if your success reflects success in your own life.

3. Treating others doesn't ruin your time trying to get things right.

Which takes us back to our standing room only nervieties.

Most of us are way too anxious in life.

Het effect van focussen op iets en je succes vergroot alleen maar je zelfvertrouwen om meer te verwachten.

Er zijn twee dingen die je kunt leren als je bang bent.

1. Stop.

2. Probeer het opnieuw.

Ik leerde mezelf te vertrouwen voordat ik probeerde een succes te worden – eigenlijk heb ik mezelf getraind om op mezelf te vertrouwen.

Je ontwikkelt een Trust Technique, je voegt het toe aan je leven en je traint het om natuurlijk te verschijnen in het dagelijks leven.

Je kunt alles bereiken wat je wilt als je vertrouwen in jezelf opbouwt.

Je angst zal je in de weg zitten en je zult standvastig zijn en je zal de resultaten geven die je verdient.